Рецепти


ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЗАПУШЕНА ДУШ СЛУШАЛКА


С тази рецепта край на запушената или пръскаща в невъзможни посоки душслушалка! За тази цел, отстранете котления камък, като използвате:

  • ½ водна чаша лимонена киселина, или
  • ½ водна чаша бял оцет

Необходими са ви само един леген или плик за замразяване и една четка за зъби. Демонтирайте душслушалката и я потопете в леген с вода, в който предварително сте разтворили ½ водна чаша лимонена киселина или бял оцет. Оставетe я да се накисне около 1 час, след което я изплакнете с чиста вода. Ако не са се отпушили всички дупки, почистете упоритите остатъци от варовитите отлагания с помощта на четка за зъби.

Ако душслушалката ви е монтирана към стената и не може да се сваля, напълнете с горния разтвор един плик за замразяване, в който да я потопите и да го вържете около нея. Оставете по същия начин да се накисне около 1 час и ако остават запушени дупки, почистете ги с четка за зъби.

Ползвани продукти

GLOSS БЯЛ ОЦЕТ ГЕЛ - АРОМАТ ЛИМОН
GLOSS БЯЛ ОЦЕТ ГЕЛ - АРОМАТ ЛИМОН

Отстранява котления камък и почиства до блясък

14 º концентрат. Естествена формула, без консерванти, без оцветители, без алергени, без парабени - съставки увреждащи ендокринната система. Готов за употреба, в гелобразна субстанция за по-добро покритие. 100% естествен аромат на лимон. Произведен във Франция.

750 мл.
Цена 13.98 лв.

Вижте подробности
GLOSS ЛИМОНЕНА КИСЕЛИНА НА ПРАХ
GLOSS ЛИМОНЕНА КИСЕЛИНА НА ПРАХ

Естествен продукт, подходящ за отстраняване на котлен камък

GLOSS Лимонена киселина на прах 800 г Премахва ръжда. Произведен във Франция.

800 г
Цена 27.90 лв.

Вижте подробности
Споделете

Очакваме вашите отзиви на нашата фейсбук страница

Произход Франция Чистота 24 часа 100% натурални съставки Очакваме ви